Nature is here - een bijzondere hike

 

Niet 1, niet 2 maar 3 fantastische plekken tijdens deze trip! We beginnen onze dag bovenaan een waterval. Niet zomaar een waterval, maar de mooiste in de regio Valencia. Nadat we klaar zijn met foto's maken van bovenaf gaan we naar beneden. Hoe zal het er vanaf daar uitzien?

 

We lopen via een smal pad naar beneden. Al snel zien we oude gebouwen staan waar de bomen doorheen groeien. Nature is taking over!

Na een korte afdaling van ongeveer 30 minuten steken we het water over. We zoeken onze weg door het riet tot we recht voor de waterval uitkomen. 

Snel het water in en er zo dicht mogelijk naartoe zwemmen of spring van de rotsen het water in. Wie wil er nou geen foto met deze waterval op de achtergrond?

 

Als iedereen er klaar voor is gaan we door naar onze volgende plek. Een typisch Spaans dorpje waar de rivier doorheen stroomt waarvan we net de waterval hebben gezien. Het is maar goed dat er geen filmrol in je telefoon hoeft want ook hier blijf je fotograferen. Zo nu eerst maar eens tijd voor een drankje?

Om de dag goed af te sluiten rijden we door naar onze laatste stop, Weer zo'n prachtige omgeving. Jullie kunnen gaan zwemmen en genieten van de laatste plek, ik zorg ondertussen voor de maaltijd.

 

Neem contact met mij op voor de prijzen en mogelijkheden. De tijdstippen geven een indicatie van de totale dag. 

Vanaf prijs 65, -

Duur 6 - 8 uur

*Inclusief vervoer - pauzes

Niveau - eenvoudig