Reactie plaatsen

Reacties

Hylke en Ina Van der Laan
2 maanden geleden

Vier dagen gingen we wandelen met Nuestra Aventura. Stefan Garssen nam ons mee naar plekken, die we zelf nooit hadden kunnen vinden. Wat is het achterland van de stad Valencia mooi. We hebben genoten!
Wij zijn sportieve senioren van 76 en bijna 80 jaar. We hadden een beetje angst dat we de andere hikers zouden kunnen gaan ophouden. Gelukkig onnodig, want Stefan heeft meteen door wat voor (wandel)vlees hij in de kuip heeft en maakt de wandelingen op maat. Met tact en gemak én vriendelijk overwicht hield hij ons oudjes op de been en het rechte pad… ;-)
We overnachtten in het gezellige gastenhuis Casa Mas Montañas in Godeletta. De eigenaars Geert en Colinda van https://casamasmontanas.nl/ zijn buitengewoon aardige en gastvrije mensen en deden alles om het ons naar de zin te maken.

Team van IT Efficiency
3 maanden geleden

Onder begeleiding van Stefan hebben wij de Cueva Turche getrotseerd! Wat een geweldige ervaring! We hebben prachtige watervallen en grotten gezien en de afwisseling van klimmen en vlakke stukken waren perfect! Onze beloning: een prachtig uitzicht op 60 meter hoogte. Stefan is een ervaren, gezellige gids die met iedereen rekening houdt en waar nodig een handje helpt. Een absolute aanrader voor een sportieve (mid)dag in de prachtige natuur van Bunol.

Frank
10 maanden geleden

Wij zijn met een kleine groep op pad geweest met Stefan. En een prachtige tour gehad geheel en aangepast op ons niveau. Mooi hoog in de bergen geweest met mooie uitzichten en vele waterpartijen gezien en watervallen waar vanaf gesprongen kon worden als je dat wilden.
(een maar , het water was wel fris) Dit was een van onze hoogtepunten van onze korte vakantie in de buurt van Valencia.

Karin en familie
2 jaar geleden

Wij hebben een fantastische tour gedaan met Stefan, echt een aanrader als je in de buurt van Valencia op vakantie bent!
Wij hebben o.a. de watervallen bezocht, prachtig!
Stefan zorgt voor een hapje en drankje, wat een verrassing!

Laura
2 jaar geleden

Wat een geweldige ervaring! Wij zijn met Stefan op pad geweest naar een onwijs mooi natuurgebied voor een hike. Met Stefan kom je op de mooiste plekken waar je geen andere toeristen tegen komt. Stefan is een ervaren gids die je snel op je gemak stelt en met iedereen in de groep rekening houdt. Als je mooie natuur wil zien in de buurt van Valencia moet je zeker een tour boeken bij Stefan.

Jasper
2 jaar geleden

Vorige week hebben we met zijn zevenen de tour 'The Waterfall' gedaan. Het was ideaal georganiseerd. We werden voor ons appartement door Stefan opgehaald met zijn busje en vervolgens naar locatie gereden. Hier werden we van alle benodigde uitrusting voorzien. Vervolgens hebben we een leuke tocht lopend, klimmend en zwemmend in het water gemaakt en hebben we een aantal zeer mooie plekken gezien. Absoluut een aanrader om het een keer te doen.

Namens de hele groep, bedankt Stefan voor deze hele leuke dag!

Ilona en Jara
2 jaar geleden

Wij hebben gisteren de Follow the Water tour gedaan. Wat een schitterende tocht wandelen naar het hoogste punt op de berg met mooie uitzichten. Daarna zwemmen in bergmeertjes en onder mooie watervallen. Het water volgen naar beneden door grotten, springen vanaf 7 meter rots het water in. Wat een adrenaline kick en geweldige ervaring is dit. Een echte aanrader om te doen. Bedankt Stefan voor deze geweldige dag.

Ingrid
2 jaar geleden

Stefan is een enthousiaste gids die je meeneemt naar de plekken waar andere toeristen niet komen. Stipt op de afgesproken tijd werden we opgehaald en nam Stefan ons in zijn bus mee naar een schitterend natuurgebied. Na een prachtige hike langs een aantal watervallen was het tijd om de wetsuits aan te doen en via de rivier weer terug te waden, wandelen en zwemmen. We kwamen op het ene na het andere schitterende plekje! Het was echt heel erg leuk om te doen en we hebben een goede indruk van het achterland van Valencia gekregen. Een mooie afwisseling voor tijdens een stedentrip!
Je hoeft geen topconditie te hebben voor deze hike maar je moet wel rekeningen houden met wat klimmen en klauteren. Stefan zorgt voor het materiaal en heeft zelfs wandelschoenen beschikbaar in alle soorten en maten. Na afloop kregen we ook nog eens een filmpje als herinnering aan deze superleuke dag.

Joke
2 jaar geleden

2 weken geleden met zijn zessen de nextlevel sightseeing tour gedaan. Wat een verrassende tour was dit. Stefan is een geweldige gids ,weet de prachtige plekjes wel te vinden .
We hebben een geweldige gehad, bedankt nog Stefan!

Rob en Regina
3 jaar geleden

Het was een regelrechte voltreffer om ons bezoek aan de stad Valencia te combineren met een, speciaal voor ons samengestelde tour in de schitterende natuur buiten de stad. Ondanks onze matige conditie wist Stefan onze wensen ruimschoots waar te maken en ons te verassen met een afwisselend programma waarbij we verschillende hot spots rondom Valencia hebben bezocht. Dit alles gecombineerd met een prima op onze conditie afgestemde dosis fysieke inspanning. Opgehaald, thuisgebracht en met een heerlijke afsluiting hebben we een fantastische dag gehad. Stefan dank je wel hiervoor! Hartelijke groeten van Rob en Regina