Reactie plaatsen

Reacties

Karin en familie
een jaar geleden

Wij hebben een fantastische tour gedaan met Stefan, echt een aanrader als je in de buurt van Valencia op vakantie bent!
Wij hebben o.a. de watervallen bezocht, prachtig!
Stefan zorgt voor een hapje en drankje, wat een verrassing!

Laura
een jaar geleden

Wat een geweldige ervaring! Wij zijn met Stefan op pad geweest naar een onwijs mooi natuurgebied voor een hike. Met Stefan kom je op de mooiste plekken waar je geen andere toeristen tegen komt. Stefan is een ervaren gids die je snel op je gemak stelt en met iedereen in de groep rekening houdt. Als je mooie natuur wil zien in de buurt van Valencia moet je zeker een tour boeken bij Stefan.

Jasper
een jaar geleden

Vorige week hebben we met zijn zevenen de tour 'The Waterfall' gedaan. Het was ideaal georganiseerd. We werden voor ons appartement door Stefan opgehaald met zijn busje en vervolgens naar locatie gereden. Hier werden we van alle benodigde uitrusting voorzien. Vervolgens hebben we een leuke tocht lopend, klimmend en zwemmend in het water gemaakt en hebben we een aantal zeer mooie plekken gezien. Absoluut een aanrader om het een keer te doen.

Namens de hele groep, bedankt Stefan voor deze hele leuke dag!

Ilona en Jara
een jaar geleden

Wij hebben gisteren de Follow the Water tour gedaan. Wat een schitterende tocht wandelen naar het hoogste punt op de berg met mooie uitzichten. Daarna zwemmen in bergmeertjes en onder mooie watervallen. Het water volgen naar beneden door grotten, springen vanaf 7 meter rots het water in. Wat een adrenaline kick en geweldige ervaring is dit. Een echte aanrader om te doen. Bedankt Stefan voor deze geweldige dag.

Ingrid
een jaar geleden

Stefan is een enthousiaste gids die je meeneemt naar de plekken waar andere toeristen niet komen. Stipt op de afgesproken tijd werden we opgehaald en nam Stefan ons in zijn bus mee naar een schitterend natuurgebied. Na een prachtige hike langs een aantal watervallen was het tijd om de wetsuits aan te doen en via de rivier weer terug te waden, wandelen en zwemmen. We kwamen op het ene na het andere schitterende plekje! Het was echt heel erg leuk om te doen en we hebben een goede indruk van het achterland van Valencia gekregen. Een mooie afwisseling voor tijdens een stedentrip!
Je hoeft geen topconditie te hebben voor deze hike maar je moet wel rekeningen houden met wat klimmen en klauteren. Stefan zorgt voor het materiaal en heeft zelfs wandelschoenen beschikbaar in alle soorten en maten. Na afloop kregen we ook nog eens een filmpje als herinnering aan deze superleuke dag.

Joke
een jaar geleden

2 weken geleden met zijn zessen de nextlevel sightseeing tour gedaan. Wat een verrassende tour was dit. Stefan is een geweldige gids ,weet de prachtige plekjes wel te vinden .
We hebben een geweldige gehad, bedankt nog Stefan!

Rob en Regina
2 jaar geleden

Het was een regelrechte voltreffer om ons bezoek aan de stad Valencia te combineren met een, speciaal voor ons samengestelde tour in de schitterende natuur buiten de stad. Ondanks onze matige conditie wist Stefan onze wensen ruimschoots waar te maken en ons te verassen met een afwisselend programma waarbij we verschillende hot spots rondom Valencia hebben bezocht. Dit alles gecombineerd met een prima op onze conditie afgestemde dosis fysieke inspanning. Opgehaald, thuisgebracht en met een heerlijke afsluiting hebben we een fantastische dag gehad. Stefan dank je wel hiervoor! Hartelijke groeten van Rob en Regina

Udo
2 jaar geleden

Stefan bedankt, geweldige ervaring!
Naast een mooie city trip hadden we dit niet willen missen fantastische hike met zwemmen in bergmeren onder mooi watervallen.
Komen zeker terug om een andere tocht met je te gaan maken.
Udo&Monique

Yde Sinnema
2 jaar geleden

Afgelopen week heb ik The waterfall mogen meemaken. Dit begon met een wandeling langs prachtige plekken en watervallen.

Na de wandeling gingen we het water in om af te dalen richting dezelfde watervallen, dit is klauteren over rotsen en soms een stukje zwemmen. Ook was er de mogelijkheid om van een rots te springen

Het was in één woord fantastisch.

Groeten Yde

Dorien Derksen
2 jaar geleden

Afgelopen week heb ik mijn eerst hike ervaring gehad met Nuestra Aventura. Ik heb de tour; The Waterfall gevolgd. Stefan is een erg goede gids. Hij weet veel te vertellen over de omgeving, weet wat hij doet en helpt je zonodig met een afdaling.

Tijdens de tour hebben we drie mooie watervallen bezocht. Daarna hebben we een stevige hike gemaakt en zijn we geëindigd in het water. Het laatste stuk van de hike volg je door de rivier, dit is lopend maar op sommige stukken ook zwemmend. Op het einde kom je op een rustig plekje waar je nog wat kan afkoelen!

Wij komen graag nog eens terug voor een nieuwe tour!
Groetjes,
Freek en Dorien