Exploring caves - een magische hike

 

De magie van grotten!

 

Heeft de tijd stil gestaan? Dit was ons gevoel nadat we voor het eerst uit deze grot kwamen. Het leek alsof we uit een andere wereld stapte. Durf jij het avontuur aan met je zaklamp om de donkere grot in te gaan? Deze trip kan op verschillende manieren gedaan worden. Ik zal je vertellen over mijn favoriet. 

 

We beginnen de route langs een prachtige canyon. Als we geluk hebben dan komen we misschien nog herten tegen. We vervolgen onze weg door het bos, om af en toe even stil te staan bij de fantastische uitzichten. Het is best een pittige tour maar we weten wat er op ons te wachten staat. 

 

Op een gegeven moment gaan we van de hoofdweg af en klimmen we omhoog. Even klimmen en klauteren, bosjes trotseren maar dan zie je het! Een gat in de berg. De touwen hangen al voor ons klaar om veilig naar binnen te gaan. 

De adrenaline begint ondertussen al een beetje te stromen en we maken ons klaar. De zaklampen worden uitgedeeld en we zetten allemaal onze helm op. Daar gaan we! 

Door de smalle doorgang zakken we naar beneden, er wordt steeds meer en meer zichtbaar. WOW, hoe kan het dat dit van buitenaf amper te zien is? 

We lopen gezamenlijk door de grot en ontdekken steeds meer. Als we alle indrukken verwerkt hebben vervolgen we onze weg weer naar buiten en klimmen terug omhoog. 

 

Wanneer de tijd het toelaat kunnen we direct doorrijden naar een volgende locatie. Waterschoenen aan en door het water een tweede grot in. 

 

Neem contact met mij op voor de prijzen en mogelijkheden. De tijdstippen geven een indicatie van de totale dag. 

Vanaf prijs 60, -

Duur 6 - 8 uur

*Inclusief vervoer - pauzes

Niveau - stevig